Aino Venna Wearing Jatuli

Mahtava Aino Venna esiintyi Nenäpäivässä yllään Jatulin asuja. Viimekesäinen Maxine maksimekko sai parikseen uniikin hapsu/pitsi takin sekä kukka koristeen olalle.

*****

Fantastic Aino Venna performed in a charity gig for Nenäpäivä. She wore maxine dress from last year accompanied by a lace/fringe jacket and a floral arrangement on her shoulder

Toinen Ainon lookki sisälsi yksittäis kappaleeksi jääneen digiprintatun Wish upon a star- printillisen mekon. Kyseinen kangas oli ensimmäinen digiprinttaamani ja se jäi sillä kertaa kokeiluksi suurten teknisten ja tuotannollisten ongelmien takia. Asuun kuului myös liivi, joka on ensi syksyn proto, joten tuon suuntaista liiviä tullaan näkemään syksyllä!

******** 

Another look consisted of unique gown of digitally printed Wish upon a star- print that was left as a one of due to printing technique problems. The dress was over layed with a vest that is a prototype for the AW 16 collection

aino_venna_jatuli
aino_venna_jatuli_vest_back
Nina JatuliComment