Weecos pride

Jatuli on mukana Weecos for Pride -kampanjassa. Lahjoitamme Sateenkaari väritetyista Wish I was your lover ja Cherie korvakorujen myyntihinnasta 15 %:a ihmisoikeusjärjestö Setan toimintaan. Tämän lisäksi Weecos lahjoittaa jokaisesta myydystä Weecos for Pride -tuotteesta Setalle 1€:n.

Setan on tehnyt sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen ihmisoikeustyötä jo 45 vuotta. Kattojärjestönä toimivalla Setalla on 28 jäsenjärjestöä eri puolilla Suomea. Seta tekee ihmisoikeustyön ohella nuoriso- ja seniorityötä, tarjoaa asiantuntija- ja koulutuspalveluita sukupuolen ja seksuaalisen suuntautumisen moninaisuudesta sekä ylläpitää Sukupuolen moninaisuuden osaamiskeskusta, joka tarjoaa tukipalveluita trans- ja intersukupuolisille ihmisille ja heidän läheisilleen.

Me tuemme Setan tekemää äärimmäisen tärkeää ihmisoikeustyötä, jolla edistetään kaikille tasa-arvoista Suomea. Jokaisella meistä on yhtäläiset oikeudet näkyä, kuulua ja rakastaa! Weecos.com on tukenut sateenkaariliikettä olemalla vuosina 2017 ja 2018 Helsinki Priden virallinen yhteistyökumppani.

https://www.weecos.com/fi/jatuli/pride-wish-i-was-your-lover-earrings-rainbow

https://www.weecos.com/fi/jatuli/pride-cherie-earring-rainbow

JATULI is part of Weecos for Pride campaign! From every Rainbow colored Wish I was your lover and Cherie earring pair sold, we donate 15 % to human rights NGO Seta. In addition, Weecos donates 1€ for each Weecos for Pride product sold to Seta.

Seta – LGBTI Rights in Finland is a national human rights NGO. Seta aims for a society of equality and individual welfare that includes everyone regardless of sexual orientation, gender identity or gender expression. Seta has been working for the human rights of gender and sexual minorities already for 45 years, and Seta has 28 member organizations from Lapland to Åland Islands. Seta's work and activities are based on human rights and self-determination. Other key issues are the well-being of LGBTI children, youth and seniors, equal family law and combating homophobia, biphobia and transphobia.

We support Seta and their extremely important work for human rights and equality in Finland. We all have equal rights to be seen, heard and loved! Weecos.com has supported human rights by being the official partner of Helsinki Pride in 2017 and 2018.